Ilmalämpöpumpun huolto on tärkeää useista syistä, ja sillä on useita hyötyjä:

Tehokkuus
Säännöllinen huolto varmistaa ilmalämpöpumpun optimaalisen toiminnan. Puhdistamalla suodattimet ja muut osat huoltotyön yhteydessä laite säilyttää tehonsa ja lämmitys- tai jäähdytysteho pysyy korkeana.

Energiatehokkuus
Puhdas ja hyvin huollettu ilmalämpöpumppu kuluttaa vähemmän energiaa. Tämä voi johtaa energiansäästöihin ja alhaisempiin käyttökustannuksiin pitkällä aikavälillä.

Ilman laadun parantaminen
Suodattimien vaihto ja puhdistus auttavat pitämään ilman puhtaampana. Tämä on erityisen tärkeää allergioista tai hengityselinsairauksista kärsiville. Myös ilmalämpöpumpun säännöllinen puhdistus voi vähentää pölyn ja haitallisten aineiden leviämistä sisäilmaan.

Pidentää laitteen elinikää
Huoltaminen auttaa ehkäisemään laitteen komponenttien kulumista ja vähentää teknisten vikojen riskiä. Tämä voi pidentää ilmalämpöpumpun käyttöikää ja säästää korjauskustannuksilta.

Vähentää häiriöitä
Säännöllinen huolto auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ennen kuin ne johtavat suurempiin vaurioihin tai laitteen keskeytyksiin. Tämä vähentää odottamattomien ongelmien mahdollisuutta ja parantaa laitteen luotettavuutta.

Ympäristöystävällisyys
Tehokkaasti toimiva ilmalämpöpumppu kuluttaa vähemmän energiaa, mikä voi pienentää hiilijalanjälkeäsi ja tehdä kodistasi ympäristöystävällisemmän.

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on investointi laitteen tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen toimintaan, energiansäästöön, ilman laadun parantamiseen ja ympäristöystävällisempään asumiseen.

Eikö pumppu toimi, tuntuuko tukkoiselta? Ei tule lämmintä, eikä tule kylmääkään?

Pumppusi tarvitsee diagnoosin ja mahdollisesti huollon tai pahimmassa tapauksessa kokonaan uuden pumpun. Meiltä voit tilata tarkastuksen pumpullesi, jonka jälkeen tiedät minkälaisia toimenpiteitä pumppusi tarvitsee. Huollot ilmalämpöpumppuihin Tampereen ja Tampereen lähikuntien alueella. Soita 0207 579 579 (pvm / mpm)

Katso myös ilmalämpöpumpun puhdistuksesta

 

Tiedustele huoltoa alla olevalla lomakkeella