Ilmalämpöpumpusta on useita hyötyjä, erityisesti asumismukavuuden, energiatehokkuuden ja kustannussäästöjen näkökulmasta.

1. Lämmitys ja jäähdytys yhdessä laitteessa:
Ilmalämpöpumppu toimii sekä lämmityslaitteena talvella että jäähdyttimenä kesällä. Tämä tarkoittaa, että voit säädellä sisäilman lämpötilaa ympäri vuoden yhdellä laitteella.

2. Energiatehokkuus:
Ilmalämpöpumput hyödyntävät uusiutuvaa ulkoilmaa lämmönlähteenään. Koska ne siirtävät lämpöä ympäristöstä sisätiloihin, ne voivat olla erittäin energiatehokkaita verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.

3. Kustannussäästöt:
Koska ilmalämpöpumppu voi toimia joko lämmityslaitteena tai jäähdyttimenä, se voi vähentää sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia. Energiatehokkuutensa ansiosta ilmalämpöpumput voivat myös auttaa alentamaan sähkölaskuja.

4. Nopea lämmitys ja jäähdytys:
Ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan nopeasti lämpöä tai viileyttä tarpeen mukaan. Tämä tekee niistä käteviä tilanteissa, joissa nopea säätö on tarpeen.

5. Hiljainen toiminta:
Useimmat nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat hiljaisesti, mikä parantaa asumismukavuutta. Tämä on erityisen tärkeää, jos laite on asennettu makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

6. Ilmanpuhdistus:
Monet ilmalämpöpumput on varustettu ilmansuodattimilla, ja valmistajien omilla teknisillä ratkaisuilla, jotka voivat auttaa puhdistamaan sisäilmaa poistamalla pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia.

7. Ympäristöystävällisyys:
Ilmalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä, koska ne käyttävät uusiutuvaa energiaa lämmönlähteenään. Ne voivat myös auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista on kuitenkin tärkeää arvioida omia tarpeita, ilmastollisia olosuhteita ja asennusmahdollisuuksia. Hanki ilmalämpöpumppu ammattilaisen asentamana varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisen käytön.

Meiltä ilmalämpöpumput asennettuna. Laatumerkit kuten esimerkiksi Toshiba, Panasonic, Bosch, Hitachi, Midea ja Innova. Ota yhteyttä ja tehdään maksuton arviokäynti jossa voidaan yhdessä katsoa sopiva pumppu ja pumpulle sopiva paikka.

Midea Xtreme 9 perusasennettuna
1650e (sis. alv 24%)

Panasonic NZ25YKE perusasennettuna
2100e (sis. alv 24%)

Panasonic NZ35YKE perusasennettuna
2280e (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA TÄLLÄ HETKELLÄ SITOVASTA TILAUKSESTA PUMPUN ASENNUKSEEN N. VIIKKO.

Ilmalämpöpumpun asennuksen työn osuus on vähennettävissä kotitalousvähennyksessä.

Tee tiedustelu alla olevan lomakkeen kautta.

*) Perusasennus: Ulkoyksikön asennus sisäyksikön kiinnitysseinän toiselle puolelle 3-5m putkivedolla. Läpivienti puurakenteiseen seinään ja pistotulppa-asennuksella. Hinta sisältää tarvikkeet ja seinätelineen. Maateline ja muut tarvikkeet lisähintaan. Tampere ja lähialueet. Timanttiporaus ja turvakytkinasennus erikseen hinnoiteltuina

**) Sitova tilaus: Pumppuyksiköstä ja asennustarvikkeista tulevan laskun maksu. (työ ja mahdolliset lisäkulut maksetaan asennuksen jälkeen)

 

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella