Meiltä eristystyöt uusiin ja vanhoihin omakotitalojen putkilinjoihin

Vanhojen putkieristeiden korvaaminen uusilla eristeillä voi tarjota useita merkittäviä hyötyjä:

Energiansäästö
Uudet ja tehokkaat putkieristeet auttavat vähentämään lämpöhäviötä putkistossa. Tämä voi merkittävästi parantaa lämpöeristystä ja vähentää lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmän energiankulutusta. Energiansäästö voi näkyä alhaisemmissa lämmitys- tai jäähdytyskustannuksissa.

Ympäristöystävällisyys
Tehokkaat putkieristeet vähentävät energiankulutusta, mikä puolestaan pienentää hiilijalanjälkeä. Ympäristön kannalta kestävät ratkaisut ovat yhä tärkeämpiä, ja energiatehokkaiden eristeiden käyttö edistää ympäristöystävällisempää asumista.

Mukavuus
Hyvin eristetyt putket voivat auttaa ylläpitämään tasaisempaa lämpötilaa sisätiloissa. Tämä voi parantaa asumismukavuutta, vähentää kylmän ja kuuman ilman virtaamista putkien ympärillä ja tarjota tasaisemman lämpötilan eri huoneissa.

Vähentynyt kondensaation riski
Uudet putkieristeet voivat auttaa vähentämään kondensaation mahdollisuutta. Kondenssivesi voi aiheuttaa kosteusongelmia ja jopa homeen kasvua. Tehokkaat eristeet auttavat pitämään putkiston pinnat lämpiminä ja vähentävät näin ollen kondensaation riskiä.

Parempi turvallisuus
Uusien eristeiden käyttö voi parantaa turvallisuutta. Esimerkiksi palonkestävät eristeet voivat auttaa estämään tulipalon leviämistä putkiston kautta.

Pidentynyt putkien elinikä
Hyvät eristeet voivat suojata putkia ääriolosuhteilta, kuten äkillisiltä lämpötilan muutoksilta ja kosteudelta. Tämä voi pidentää putkien elinikää ja vähentää tarvetta huoltotoimenpiteille tai putkiston korjauksille.

Putkieristeiden korvaaminen uusilla voi tarjota useita etuja, kuten energiansäästöä, ympäristöystävällisyyttä, mukavuutta, turvallisuutta ja pidennettyä putkien elinikää. Investointi tehokkaisiin eristeisiin voi maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä.

 

Älä lämmitä maailmaa, lämmitä kotia

Älä anna lämmön karata harakoille, vaan vaihdata vanhat putkieristeet nykyaikaisiin eristeisiin. Meiltä kotitalouksiin putkieristykset sekä eristeet. Ota yhteyttä sivun alareunan yhteydenottolomakkeella

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää LVI-eristyspalvelusta